Το Masterchef 4 είναι πια παρελθόν και ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ.

Οι δύο φιναλίστ και φίλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τελευταία φορά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής και οι κριτές βαθμολόγησαν τα πιάτα τους.

Ο Σταυρής Γεωργίου για τις παρασκευές της πρώτης μέρας της δοκιμασίας συγκέντρωσε συνολικά 21/30 ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης 24/30.

Για τις παρασκευές της δεύτερης και τελευταίας μέρας, ο Σταυρής Γεωργίου συγκέντρωσε συνολικά 22/30 και ο Σταύρος Βαρθαλίτης 30/30. Με συνολικά 54 πόντους ο 24χρονος σεφ σήκωσε την κούπα του νικητή!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι έρχεται το Masterchef 5, με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ότι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα…» είπε.

Μετά το τέλος του τελικού Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης τράβηξαν τις αποχαιρετιστήριες φωτογραφίες, που ανέβασαν στο Instagram.

«Πάει και αυτό… Το “Κυπριακο έπιπλο” @stavros_geo και ο “έρωτας αλήτης” @stavrosvarthalitis μας έκαναν παρέα 5 μήνες. Συγχαρητήρια και στους 2!!! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας κάνατε παρέα από το σπίτι!!! Εις το επανιδειν…!@masterchefgr» έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


«And the winner is…… all of them !!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο φετινό Masterchef» έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης.