Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, έπειτα από 17 χρόνια συνεργασίας με το Star Channel πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σταθμό.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή «The 2Night Show».

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ που πλέον εργάζεται για τον Ant1 είπε: «έχω σταματήσει να κάνω καλλιτεχνικό ρεπορτάζ εδώ και πολύ καιρό. Από το Star, όταν ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια δεν έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ» και πρόσθεσε: «Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ξαναγίνει ένα δελτίο ειδήσεων με τόσο lifestyle που είχε το Star. Τότε υπήρχε η βιομηχανία του lifestyle.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως: «Ήμουν 17 χρόνια στο Star. Μάλλον δεν πρέπει να το ξανακάνω. Να μείνω τόσα πολλά χρόνια σε ένα μέρος γιατί η τριβή σου φέρνει άλλα πράγματα. Για παράδειγμα με είχαν συνδέσει πολύ με τη Μύκονο και τα νησιά. Εγώ στη Μύκονο, όμως, έκανα και άλλα πράγματα που δεν τα έπαιζαν και μετά από χρόνια τα παίζουν τώρα. Για παράδειγμα, όταν κάλυψα τη δολοφονία του Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν, οι μισοί μυκονιάτες με μισούσαν και οι άλλοι μισοί με αγαπούσαν».