Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 24:00, η πυξίδα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» οδηγεί τον Νίκο Μάνεση στο Καρπενήσι. Όπως αναφέρει το tvzapping.gr για 60’, η μικρή οθόνη θα γεμίσει από εικόνες, χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και ιστορίες συνανθρώπων μας που μέσα από την προσωπική τους διαδρομή αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τον τόπο τους.

Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

Ο Νίκος Μάνεσης αφήνει το τηλεοπτικό πλατό και επισκέπτεται περιοχές της χώρας που καλούνται να λύσουν κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα τα οποία οδηγούν σε αδιέξοδα. Βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. Συναντά πρόσωπα που παρέμειναν ενεργά και αντιμετώπισαν με ευρηματικότητα, χιούμορ και αισιοδοξία την κρίση! Ζει μαζί τους τη δύσκολη καθημερινότητά, μπαίνει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους, καταγράφει ανησυχίες και όνειρα.