Μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες του κοινού, επιστρέφει τη Δευτέρα του Πάσχα στις 15.00. Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή επιστρέφει λίγο διαφορετική λόγω της πανδημίας του κορονοϊού καθώς πλέον θα είναι σε έκδοση… καραντίνας.

«Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up  και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση… » αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά μετά από ένα μήνα στον «πάγο» εξαιτίας του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι.

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up  και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση…

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια (Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις.

Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00, Καλό Μεσημεράκι, Karantina edition.