Οι κριτές του MasterChef 4 ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της 5ης ομαδικής διαδικασίας στους διαγωνιζόμενους. Σύμφωνα με τον κόσμο που ψήφισε, νικητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας με 31-19.

Ωστόσο, μπορεί να κέρδισαν, όμως Γιώργος Λασκαρίδης και Κατερίνα Λένη «αρπάχτηκαν» ξανά, και αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε μια χειρονομία του Γιώργου.

Η Κατερίνα θύμωσε όταν ο Γιώργος, της είπε «είδες που στα έλεγα. Η ομάδα μας δε χάνει ποτέ» κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση και δείχνοντας το μυαλό του.

«Αυτά δεν τα γουστάρω» του απάντησε η Κατερίνα και αμέσως ξεκίνησε η λογομαχία μεταξύ τους.

«Με τσαντίζει η στάση της Κατερίνας για τον λόγο ό,τι ενώ όταν ήμαστε στη δοκιμασία, στο σπίτι, πριν μπούμε στο στούντιο μιλάμε και της εξηγώ τα λάθη που έχουν γίνει και την καθησυχάζω κιόλας» ανέφερε ο Γιώργος στην κάμερα της παραγωγής.

«Το καρναβάλι συνεχίζεται και η πρώτη κίνηση που κάνει γιατί είναι κομπλεξικός, και δεν είναι ο μόνος, είναι όλο αυτό το παρεάκι. Δε μου αρέσει η έπαρση που δείχνει ο Γιώργος. Είναι η στιγμή που ο άλλος δείχνει τον χαρακτήρα του. Δε σέβεται τους άλλους που έχασαν. Είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει!», ανέφερε η Κατερίνα με τη σειρά της.