Αντιδράσεις και εκνευρισμό προκάλεσε η Μαρία Καζαριάν στο πλατό του My Style Rocks 3 με μια μόνο φράση της.

Συγκεκριμένα η παίκτρια, μετά την πασαρέλα της, πήρε θέση δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη παρουσίασε τo concept της και δέχθηκε τις βαθμολογίες των συμπαικτριών της.

Οι μισές παίκτριες βαθμολόγησαν την ενδυματολογική επιλογή της Μαρίας με 4 και οι άλλες μισές με 3.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός η Μαρία Καζαριάν διαχώρισε τις συμπαίκτριες της είπε πως: «Γνώμη μου, από τη μια πλευρά οι παίκτριες είναι λίγο πιο δυνατές και από εκεί λίγο πιο low. Στυλιστικά και θέμα άποψης και θέμα γνώσεων… Δεν λέω συγκεκριμένα».

Η άποψη της Μαρίας Καζαριάν προκάλεσε εκνευρισμό στις συμπαίκτριες της. Όταν η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον λόγο στην Τόνια Κούμπα αιτιολόγησε τον βαθμό της και όταν την ρώτησε η παρουσιάστρια αν νιώθει πιο αδύναμη, όπως είπε η Μαρία, η Τόνια απάντησε: «Εγώ σίγουρα νιώθω πιο ευγενής! Και άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα. Και πιστεύω πως τη δυναμική μας δεν την δείχνουμε μόνο σε ένα παιχνίδι με αυτά που φοράμε. Η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω».

«Μιλάω για το παιχνίδι, δεν μιλάω για την πραγματική ζωή» αντέδρασε η Μαρία.

«Μίλησες για προσωπικότητες. Την προσωπικότητα μου την έχω και εδώ και έξω» σχολίασε η Τόνια.

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στις δυο παίκτριες με τη Μαρία Καζαριάν να σχολιάζει: «Όποια έχει τη μύγα, μυγιάζεται προφανώς!».

«Καλό είναι, επειδή ειπώθηκε η λέξη αδύναμη, να μη μιλάμε με χαρακτηρισμούς, γιατί αυτός που δεν μιλάει ουσιαστικά, μιλάει με επίθετα» απάντησε η Τόνια Κούμπα.