Ο Ηλίας Γκότσης αποχώρησε από τη μεσημεριανή εκπομπή του Open «Μεσημέρι #Yes» και ο ίδιος το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή την πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς όλους! See ya soon».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» βγήκε στον «αέρα» του Open, και λίγο πριν οι παρουσιαστές, Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλος Σταματόπουλος υποδεχθούν το νέο μέλος της τηλεοπτικής τους παρέας αποχαιρέτησαν τον Ηλία Γκότση.

«Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον Ηλία Γκότση που ήταν μαζί μας μέχρι προχθές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος για να συμπληρώσει η Κατερίνα Ζαρίφη: «θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί με τον Ηλία περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί. Ένα εξαιρετικό παιδί, ένας δικός μας Survivor και… Λιάκο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Στέλνουμε τα φιλιά μας».

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές ανέφεραν με χαμόγελο πως «φεύγει ένας φίλος και ερχόμαστε στο Μεσημέρι #Yes» να συναντήσουμε για βασικό μας σχολιαστή έναν φίλο από τα παλιά, τον Δημήτρη Μάρκο» ανέφεραν και τον υποδέχθηκαν στο πλατό.

Η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» βρίσκεται σε φάση ανανέωσης καθώς πλέον θα έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα.