Στα πάνελ των πρωινάδικων η αποκάλυψη του Α. Συγγελάκη

Κωστόπουλος: Βγάζω το καπέλο στο παληκάρι


MEDIA
13:34
05/11/2013
Στα πάνελ των πρωινάδικων η αποκάλυψη του Α. Συγγελάκη
1
loading

Θέμα συζήτησης έγινε σήμερα στις πρωινές εκπομπές lifestyle του Mega και του ΑΝΤ1 το άρθρο του δημοσιογράφου Ανδρεάδη Συγγελάκη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στο οποίο αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Το εκτιμώ ιδιαίτερα. Όταν ζεις σε μια κοινωνία που μπορεί να σου χαλάσουν την καριέρα λες ...άστο καλύτερα, παρότι φαίνεται ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός. Ήταν πολύ καλογραμμένο άρθρο και ακουμπάει σε ένα θέμα που είναι πολύ βαρύ και θα έπρεπε να ξεβαρύνει. Αυτό είναι θέμα DNA, όχι θέμα επιλογής. Άρα αθωώνεται τελείως ο άνθρωπος που ο οποίος κατηγορείται κοινωνικά. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Βγάζω το καπέλο στο παλικάρι» είπε στο Πρωινό mou ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Κάποιος δεν είναι άντρας περισσότερο από έναν άλλον επειδή έχει διαφορετικές σεξουαλικές επιλογές» είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος που είναι gay να βγει και να πει ότι είναι gay. Γιατί να είναι οι gay απομονωμένοι και να μην είναι οι straight; Το θέμα είναι εγώ που είμαι επώνυμος gay να μη βγω να πω ότι είμαι άντρακλας. Τότε καταλαβαίνει ο κόσμος ότι είναι κακό για την κοινωνία να είσαι ομοφυλόφιλος. Έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις με καλλιτέχνες ομοφυλόφιλους στην εκπομπή» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Λύκος μονός

    Ναι και για ποιόν ακριβώς λόγο θα έπρεπε να το μάθουμε όλοι εμείς αυτό ??
    Γιατί ακριβώς θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ?
    Άιντε κάντε καμμιά δουλειά....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει