Η Ελένη Τσολάκη έκανε ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια μίλησε με χιούμορ για την πρώτη τηλεφωνική επαφή της με στελέχη του Alpha, εξομολογούμενη πως αρχικά νόμιζε πως κάποιος της κλάνει πλάκα.

«Ήμουν για 4 χρόνια στα “Κορίτσια Για Σπίτι”, κάναμε μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή στο Makedonia TV. Με πήρανε κάποια στιγμή τηλέφωνο από τον Alpha. Αν και αρχικά θεώρησα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα, κατέβηκα να κάνω μια οντισιόν για τους Π.Ε.Δ.Ε.Σ., πήγε πάρα πολύ καλά και μετά ξεκινήσαμε» είπε.

Μιλώντας για τη νέα της εκπομπή, την περιέγραψε ως «κάτι πάρα πολύ ωραίο, με πολύ μεράκι και κέφι». «Ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ όμορφο, κάτι που προβλέπεται να ξεκινήσει προσεχώς. Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, με πολύ μεράκι και κέφι. Θέλουμε να δουλέψουμε πολύ και να είναι διαφορετικό αυτό που θέλουμε να προτείνουμε. Δόξα τω Θεώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά», τόνισε.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, επισημαίνει πως θέλει κάθε επόμενο βήμα να είναι καλό και να αισθάνεται καλά εκεί που είναι. «Γι’ αυτό και το μεγάλο δίλημμα στους Π.Ε.Δ.Ε.Σ. ήταν αν θα μπορέσω να είμαι ο εαυτός μου –ήταν το μόνο που με φόβισε, τίποτα άλλο. Κάθε βήμα που έρχεται μπροστά μου, το αντιμετωπίζω και το κερδίζω, νομίζω πως μου θέτει έναν ακόμα καινούριο στόχο. Σκέφτομαι το επόμενο βήμα να είναι καλό, ωραίο, να γίνει με πολλή αγάπη. Θέλω να δουλέψω πολύ και να βγει πραγματικά ωραίο», σημείωσε.

Το παράδοξο είναι πως αν και παρουσιάστρια, δεν βλέπει ιδιαίτερα τηλεόραση. «Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω συνέχεια να βγαίνω έξω, δεν μπορώ το σπίτι και την τηλεόραση με αυτή της τη μορφή. Λόγω της δουλειάς μου και επειδή στην εκπομπή που έκανα έπρεπε να σχολιάζουμε κάποια πράγματα, έβλεπα όσο έπρεπε τηλεόραση».