Περίοδο μεγάλης αγάπης διανύουμε στην τηλεόραση, αλλά και ευρύτερα τη σόουμπιζ, αφού ο ένας μετά τον άλλο οι μέχρι πρότινος «εχθροί» γίνονται πάλι «κολητά φιλαράκια». Τυχαίο; Δε νομίζω! Εσείς πιστεύετε ότι έτσι ξαφνικά γίνανε άλλοι άνθρωποι κι αποφάσισαν να χωρίς κάποια σκοπιμότητα να αλλάξουν το σκληρό χαρακτήρα τους; Μακάρι να είναι κι έτσι δηλαδή, αλλά….

Το χρονικό σημείο που επέλεξαν τόσο ο Λιάγκας με τη Μελέτη να τα ξαναβρούν, όσο και η Μενεγάκη με τη Ζαρίφη, αποδεικνύει ότι αυτό που – κυρίως – τους «καίει» είναι να κλείσουν τα… «ανοιχτά μέτωπα» ενόψει της μεγάλης τηλεοπτικής μάχης που αρχίζει. Από τις κόντρες, λοιπόν, του παρελθόντος και την ίντριγκα την οποία κατά κόρον επιστρατεύουν όλοι για να «πουλήσουν», πάμε στη λογική των συμμαχιών και συνεργασιών που μάλλον αποφέρει περισσότερα!

Το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη καλεί εσπευσμένα τη Ζαρίφη στο πλατό του «καφέ με την Ελένη», ανήμερα της πρεμιέρας Λιάγκα-Σκορδά, δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να μη χάσει άλλο «πολύτιμο έδαφος», ξεπερνώντας ακόμη-ακόμη και εγωισμούς ή πείσματα του παρελθόντος! «Καλύτερα ενωμένοι, παρά διχασμένοι» είναι το σύνθημα των αστέρων της TV κι αυτό συμβαίνει για ένα επιπλέον λόγο:

Ο κόσμος τους πήρε όλους…. χαμπάρι!!!

Πηγή: www.markos.tv