Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» μετράει πλέον αντίστροφα αφού σε λίγες μέρες, το θρυλικό Κολοκοτρωνίτσι θα υποδεχθεί ξανά τους τηλεθεατές.

Με αφορμή την επιστροφή της σειράς του Ant1, ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του «Τρελαντώνη» που υποδύεται αλλά και στην περιορισμένη δική του συμμετοχή ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Στο Καφέ της Χαράς θα είμαι σε περιορισμένο αριθμό επεισοδίων» είπε και πρόσθεσε για τον «Τρελαντώνη»: «Δεν έχει μεγάλη απόσταση ο χαρακτήρας από την στιγμή που τον αφήσαμε. Εκτός από την πάροδο του χρόνου δηλαδή είναι πνευματικά στο ίδιο σημείο. Όπως τον αφήσαμε».

Ο ηθοποιός φάνηκε διστακτικός σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης: «Είναι μια σειρά που έχει μεγάλη αναμονή. Βλέπω τον κόσμο που αδημονεί να δει την συνέχεια. Εύχομαι να έχει την επιτυχία που άφησε. Δεν πίστευα ότι ο ρόλος του Τρελαντώνη θα είχε τόση επιτυχία, ίσα ίσα που πριν βγει η σειρά φοβόμουν ότι θα γίνω ρεζίλι με αυτό τον ρόλο και δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ στη ζωή μου. Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα χτυπήσει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Από κει και πέρα να δούμε τι πρόκειται να γίνει. Το Λόγω Τιμής δεν πήγε καλά σε νούμερα. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και με εμάς ή μπορεί να κάνουμε την διαφορά, δεν ξέρω».

Αναφερόμενος και στη σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία έχει τον ρόλο της φουρνάρισσας στo Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Γρηγορόπουλος έκανε και μια αποκάλυψη: «Η σύζυγος μου βλέπει πολύ θετικά αυτή την επιστροφή της σειράς και μάλιστα απέρριψε μια άλλη πρόταση για να είναι σε αυτήν. Είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες γιατί είχε δώσει τον λόγο της στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά» είπε.