Στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης στη σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε τον Μιλτιάδη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με μαχαίρι από τον Μελέτη. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούστηκε με τον Μελέτη για την επίθεση, την ώρα που ο Δούκας τους προειδοποιεί. Η Ανέτ από την άλλη βλέπουμε πως εξομολογείται το μυστικό της διαθήκης στο Νικηφόρο.

Τι θα δούμε, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του Δούκα. Θα καταφέρει να τους στριμώξει και να ομολογήσουν την αλήθεια;

Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει.

Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά. Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει.

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην. Όταν, όμως, της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με τον Δούκα, πώς θα το αντιμετωπίσει η Ελένη;