Σε μία άκρως σημαντική κίνηση προχώρησε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Όπως έγινε γνωστό χθες, επέκτεινε την επιτυχημένη συνεργασία του με το VICE Media Group.

Αυτό που ίσως δεν είναι τόσο γνωστό, είναι πως ο Chairman of ANTENNA Group, Θοδωρής Κυριακού, διατηρεί πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με την εμβληματική φυσιογνωμία και ιδρυτή του VICE, Σέιν Σμιθ.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο κ. Κυριακού είχε επενδύσει σε μετοχές του VICE, της μητρικής εταιρείας, πριν εκείνο έρθει στην Ελλάδα. Μια κίνηση που δείχνει πως παρακολουθούσε τις νέες μιντιακές τάσεις και τις προτάσεις στο χώρο.

Οι πρωτοποριακές και ιδιαίτερες ιδέες που είχε εφαρμόσει το VICE σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται μπορούσαν να είναι το μέλλον. Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 φαίνεται πως το είχε αντιληφθεί και πόνταρε πάνω σε αυτό το προϊόν. Μια κίνηση που σήμερα θεωρείται στρατηγική στην σκακιέρα των μίντια.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Θοδωρής Κυριακού δήλωσε πως: «Η συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με το VICE είναι εδραιωμένη με πολύ γερές βάσεις και έχει, ήδη, δώσει το επιτυχημένο στίγμα της. Η επέκτασή της είναι στρατηγικής σημασίας γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής πολιτικής μας στο εξωτερικό. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε κάθε εγχείρημα που οδηγεί δημιουργικά προς το μέλλον».

Αυτό το δρόμο, προς το μέλλον, τον έχει δείξει και η νέα γενιά, που τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από την τηλεόραση, αγκαλιάζοντας το περιεχόμενο του VICE.