Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Η σειρά του Ant1 σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και ήδη οι χαρακτήρες αποτελούν θέμα συζήτησης.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Γιάννο» βρέθηκε στο πλατό της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» και μίλησε για τον ρόλο του.

«Τρομερή πρόκληση όλο αυτό το πράγμα, να προσπαθήσεις να δείξεις μέσα σε πέντε επεισόδια όλη αυτή τη γκάμα που έχει αυτός ο ρόλος. Όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνει και νιώθει. Για μένα αυτό το πράγμα είναι ένα μεγάλο δώρο και μεγάλη χαρά» είπε ο νεαρός ηθοποιός.

Η Φαίη Σκορδά όμως τον ρώτησε αν ισχύει η πληροφορία πως είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει την υποκριτική.

«Ισχύει. Τελείωσα τη σχολή το 2015. Ξεκίνησα να δουλεύω από το πρώτο χρόνο της σχολής αλλά δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Γιατί ο ηθοποιός, θέλει και την εξέλιξη, είτε με κάθε σκηνοθέτη που δουλεύει, είτε με τους ρόλους που επιλέγει. Οπότε τον Απρίλιο είχα φτάσει σε ένα σημείο που είπα πως κάτι πρέπει να κάνω. Είπα πως ίσως να ασχοληθώ με το πτυχίο του Πανεπιστημίου που έχω. Σκέφτηκα πως δεν είναι γραφτό μου να ασχοληθώ με τη τηλεόραση ή με το θέατρο και ίσως πρέπει να γυρίσω στο Πανεπιστήμιο και στις σπουδές μου. Οπότε έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου με το casting που είχε γίνει για τις “Άγριες Μέλισσες”» είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και πρόσθεσε: «Έκανα πρόβες, ταλαιπωρήθηκα να πάρω τον ρόλο. Δυσκολεύτηκα γιατί ήθελαν έναν ηθοποιό που δεν τον ήξεραν. Οπότε πέρασα πολλά casting μέχρι να πάρω τον ρόλο. Για να σιγουρευτούν ότι υπάρχει μια ποικιλία σε αυτά που μπορεί να κάνει ο ηθοποιός σε αυτά που θέλουν για τον Γιάννο. Δεν ήθελαν να είναι καρικατούρα αυτός ο άνθρωπος. Ήθελαν μια φυσικότητα».