Η ατάκα του Χάρη Χριστόπουλου από το πάνελ του Happy Day για τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, «άναψε» φωτιές. «Τώρα, είδες που τρώει, έχει γίνει… χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι», είπε συγκεκριμένα ο φωτογράφος και το «Γωγουλίνι» έσπευσε να του απαντήσει, αλλά και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για ένα τέτοιο σχόλιο για μία γυναίκα που περιμένει παιδί.

Μετά τις αντιδράσεις, ο Χάρης Χριστόπουλος απολογήθηκε μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ζητώντας συγγνώμη από την Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Έκανα ένα αστείο πριν από λίγες μέρες για το αγαπημένο μας Γωγουλίνι, την κ. Γωγώ Γαρυφάλλου. Είπα “χοντρουλίνι” χάριν αστεϊσμού, αυτό που με φωνάζει η γυναίκα μου εμένα επειδή έχω παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ μικρό. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα έλεγα κάτι για μια γυναίκα είμαι εγώ. Λατρεύω τις γυναίκες, τις αγαπάω, είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Θέλω να ευχηθώ στο αγαπημένο μας Γωγουλίνι με το καλό και κάθε καλό και ευτυχία! Συγγνώμη γι’ αυτό που είπα, δεν το εννοούσα», είπε χαρακτηριστικά.