Ο Νίκος Γκάλης, ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών στην πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της Ελλάδας! H Nova εξασφάλισε και θα μεταδώσει αποκλειστικά μέσω των καναλιών Novasports, την Τρίτη του Πάσχα 7 Μάιου στις 20:00 τη τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΑΕ Άρης για τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας του αθλήματος.

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, ο παίκτης – κομπιούτερ που «έβαλε» την πορτοκαλί μπάλα σε κάθε σπίτι και γέμισε τις γειτονιές με γήπεδα μπάσκετ, θα τιμηθεί από την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Άρη, σε ένα φιλικό ματς – γιορτή στην Θεσσαλονίκη, κόντρα στην Λιμόζ και τα κανάλια Novasports θα προσφέρουν στους συνδρομητές τους, τη σπουδαία αυτή εκδήλωση.

Αντίπαλος του Άρη θα είναι η γαλλική Λιμόζ, στην οποία προπονητής είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Γκάλη είχαν αποτελέσει το αχτύπητο δίδυμο του Άρη και της Εθνικής ομάδας, ενώ βοηθός προπονητή στους Γάλλους είναι ο Νίκος Λινάρδος, συμπαίκτης του Γκάλη στην Εθνική Ελλάδας.

Τον αξεπέραστο Νίκο Γκάλη θα τιμήσουν με την παρουσία τους, μεγάλες προσωπικότητες και αστέρια του παρελθόντος του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως οι Ντίνο Μενεγκίν, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Όντι Νόρις, Αλεξάντερ Βολκόφ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Ρισάρ Ντακουρί, Στεφάν Οστρόφσκι, Φρεντερίκ Φορτέ, Ντόρον Τζάμσι, Τζόρντι Βιγιακάμπα.