Το «βαρύ» πυροβολικό του Alpha πήγε ΑΝΤ1

Αποχώρησε από το κανάλι της Κάντζας τον Μάιο και πηγαίνει σε μία θέση που γνωρίζει καλά


MEDIA
15:47
25/07/2019
Το «βαρύ» πυροβολικό του Alpha πήγε ΑΝΤ1
3
loading

Σε πυρετό μεταγραφών και ανανέωσης των συνεργασιών βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Αλλά οι εκπλήξεις δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, αλλά και εκείνα που βρίσκονται σε σημαντικές διοικητικές θέσεις.

Μόλις πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως ο Κώστας Τσολάκης αποχώρησε από τη διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1. Και πριν καλά-καλά ορφανέψει η θέση, βρέθηκε η διάδοχος, που δεν είναι άλλη από την Άννα Βλαβιανού.

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Alpha, μετά το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι, τον περασμένο Μάιο, επιστρέφει σε μία θέση που γνωρίζει πολύ καλά. Άλλωστε, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν εκείνη που αναμόρφωσε το πρόγραμμα του Alpha, ενώ ήταν υπεύθυνη για όλες τις επιτυχημένες καμπάνιες προβολής των ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών.

Ο ΑΝΤ1 με επίσημη ανακοίνωση καλωσόρισε την Άννα Βλαβιανού, λίγους μήνες πριν συμπληρώσει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1.

Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Poseidonas D

    Καλο μεσημέρι φίλοι και φίλες εδώ δεν έχουμε να φάμε και αυτοί μιας λένε για βαρύ οπλισμό πυροβολικό και πράσινα άλογα

  2. avatar Takis Τσαν

    Γερασμενα μυαλα

  3. avatar Ανταγωνισμος

    Ποιος ασχολείται με βαρύ πυροβολικό και με ελαφρύ.Απο ένα κινητό τηλέφωνο ενημέρωνομαστε για τα πάντα ανά πάσα στιγμή.Τιποτα γεροντια πάνω από 80 είναι το κοινό της τηλεόρασης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει