Το απόγευμα της Παρασκευής το Deal ρίχνει οριστικά αυλαία. Μετά από τρία πετυχημένα χρόνια και υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης στη ζώνη προβολής του, το τηλεπαιχνίδι του Alpha ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει διπλή παρουσία με το «Πάνω κάτω» και το «Super Deal» θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, το κανάλι και τους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους.

«Σήμερα ένα ταξίδι 3 ετών φτάνει στο τέλος του. Ένα υπέροχο ταξίδι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του alpha (άψογη συνεργασία) στους συνεργάτες μου (με τους οποίους συνεχίζουμε στο πάνω κάτω και super deal), στους παίκτες σε όσους έπαιξαν και σε όσους δεν πρόλαβαν αλλά κυρίως στους τηλεθεατές μας που αγάπησαν και έφεραν στην πρώτη θέση το deal», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Σήμερα ένα ταξίδι 3 ετών φτάνει στο τέλος του.Ενα υπέροχο ταξίδι.Θελω να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στους ανθρώπους του alpha (άψογη συνεργασία) στους συνεργάτες μου(με τους οποίους συνεχίζουμε στο πάνω κάτω και super deal),στους παίκτες σε όσους έπαιξαν και σε όσους δεν πρόλαβαν αλλά κυρίως στους τηλεθεατές μας που αγάπησαν και έφεραν στην πρώτη θέση το deal.#dealfinale????????????????????????????????❤️

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) on