Βράδυ Τρίτης και ακόμη μία σκληρή «μάχη» δόθηκε στην άκρως ανταγωνιστική prime time ζώνη για την τηλεθέαση. Το «Τατουάζ» όσο πλησιάζει προς το οριστικό του τέλος δείχνει να είναι ο κυρίαρχος της ζώνης, με το MasterChef 3 να ακολουθεί κατά πόδας, ενώ και η σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» έχει το δικό της σταθερό κοινό.

Ωστόσο, η έκπληξη έρχεται από το Survivor 3, που μετά την ανακοίνωση ότι το «Ελλάδα – Τουρκία» παύει να υφίσταται και δημιουργούνται δύο νέες μεικτές ομάαδες, μοιάζει να παίρνει τα πάνω του. Μάλιστα, χθες εκτός από την αποχώρηση (έφυγε από την ελληνική ομάδα ο Βασίλης Βασιλικός) είχαμε και τη δημιουργία των δύο νέων ομάδων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ριάλιτι επιβίωσης να δει τα νούμερά του να ανεβαίνουν και να κλείνει με 18,1% στο γενικό σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό.

Αντίθετα, η βραδιά για τον Λάκη Λαζόπουλο μπορεί να είχε συγκίνηση, όταν έπαιξε το αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, όμως, οι τηλεθεατές δεν έδειξαν να συγκινούνται ιδιαίτερα. Για του λόγου το αληθές, το «Αλ Τσαντίρι» έκλεισε με 10,8% στο γενικό και 8,5% στο δυναμικό.

Το Τατουάζ έκανε 21,7% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό. Το MasterChef 3 έκλεισε με 19,4% και 27,6% στα νεανικά κοινά, όπου είναι και ο κυρίαρχος της ζώνης.

Αναλυτικά η τηλεθέαση των προγραμμάτων στο γενικό σύνολο:

Alpha – Το Τατουάζ: 21,7%

Alpha – Έλα στη Θέση μου: 20,1%

Star – MasterChef: 19,4%

Ant1 – Η επιστροφή: 18,9%

ΣΚΑΪ – Survivor: 18,1%

Alpha- To Σοι σου: 16,1%

Ant1 – Πέτα τη Φριτέζα: 15,3%

Open– Αλ Τσαντίρι Νιουζ: 10,8%