Πόσο άντεξες χωρίς «Grey’s Anatomy» και «How to Get Away with Murder»;

Όλες οι συναρπαστικές εξελίξεις βρίσκονται στη WIND VISION


MEDIA
14:13
08/02/2019
Πόσο άντεξες χωρίς «Grey's Anatomy» και «How to Get Away with Murder»;
loading

Το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου της κορυφαίας σειράς «How to Get Away with Murder» επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου με νέα επεισόδια στο FOX Life μέσα από τη WIND VISION.

H αγωνία κορυφώνεται καθώς θα μάθουμε πώς θα ολοκληρωθεί η μεγάλη μέρα του γάμου των Connor (Jack Falahee) και Oliver (Conrad Ricamor) αλλά και πώς θα ανταπεξέλθει η υπό κατάρρευση Annalise από την εισβολή του ο Gabriel (Rome Flynn) που έρχεται για να πυροδοτήσει την κατάσταση με νέες αποκαλύψεις!

Εξίσου συναρπαστικές είναι και οι εξελίξεις στο δεύτερο μέρος του 15ου κύκλου της αγαπημένης σειράς, «Grey’s Anatomy» που έχει ήδη ξεκινήσει από το τέλος Ιανουαρίου με την Shonda Rhimes να αποζημιώνει τους fans για την αναμονή, με τις νέες ιστορίες της Meredith Grey (Ellen Pompeo).

Με ταυτόχρονη θέαση της WIND VISION μέσα από τρεις συσκευές οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν την Annalise Keating (Viola Davis) να αγορεύει στα έδρανα της νομικής, την ίδια ώρα που ένα άλλο μέλος της οικογένειας παρακολουθεί με catch up τις τελευταίες εξελίξεις στο Grey Sloan Memorial Hospital μέσω tablet.

Όλες οι συναρπαστικές εξελίξεις και το πιο πλούσιο περιεχόμενο βρίσκονται φιλοξενούνται στη WIND VISION που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν με 19,90 ευρώ (Full pack) ή 9,90 ευρώ (Family Pack) και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο wind.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει