Ο Φεβρουάριος δεν είναι καλός μήνας για τους άνδρες που είτε είναι παντρεμένοι (πολύ περισσότερο με παιδιά), είτε διατηρούν σχέση.

Και αυτό διότι τα ντέρμπι που έχει το… μενού της Super League, θα τους κάνει να ιδρώσουν για την επικείμενη κρεβατομουρμούρα. Εκτός εάν και το έτερο ήμισυ έχει την ίδια «τρέλα» για την μπάλα…

Ο μήνας που διανύουμε έχει τρία μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι, με το ένα να έχει ήδη παιχτεί, αλλά ακόμη δύο, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλήματος, να έρχονται το προσεχές διάστημα. Το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έδωσε… το έναυσμα για την ποδοσφαιρική «καταιγίδα», με τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ να ακολουθούν.

Το ιδανικό, λοιπόν, για εσένα που μπορεί να έχεις αυτό το άγχος, θα ήταν με τον πιο οικονομικό τρόπο να έχεις τη δυνατότητα παρακολούθησης του ματς στον καναπέ χωρίς τον φόβο μην αργήσεις να σχολάσεις, γιατί θα μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος και να πιάσεις τον παλμό του αγώνα από την αρχή.

Ταυτόχρονα, το κορίτσι του σπιτιού θα παρακολουθεί την αγαπημένη της σειρά ή ταινία από το smartphone που της έκανες δώρο τα Χριστούγεννα, ενώ τα παιδιά θα απολαμβάνουν πλούσιο παιδικό περιεχόμενο από το tablet…

Το ιδανικό αυτό «πακέτο» υπάρχει και έχει το όνομα WIND VISION! Με 19,90 ευρώ το Full Pack και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης, όσα σου περιέγραψα δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα, αφού στο σπίτι όλοι είναι ευχαριστημένοι, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια και χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Google Play Store, δυνατότητα catch up έως και 7 ημέρες και επανεκκίνησης ζωντανού προγράμματος, αναβαθμισμένο οδηγό προγράμματος και πολλές ακόμη δυνατότητες!

Μόνο ο Φεβρουάριος περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι της Super League αποκλειστικά στα κανάλια NovaSports, τα ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ Internet:50 χρόνια ζωής Online και General Magic: Μια εταιρεία με όραμα, που θα κάνουν πρεμιέρα στο National Geographic, το δεύτερο μέρος των φετινών κύκλων κορυφαίων σειρών όπως το Grey’s Anatomy και το How to Get Away with Murder επιστρέφουν στο FOX, ενώ οι μικροί τηλεθεατές θα απολαύσουν τους αγαπημένους τους Disney ήρωες σε νέες περιπέτειες και ανανεωμένους κύκλους (Fancy Nancy Clancy, Mission Force One, The Lion Guard, Mickey and the RoadSter Races).