Σε κάθε καλεσμένο που έχει στην εκπομπή του, «The 2 Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βάζει και από μία δοκιμασία. Σε κάποιες από αυτές παίρνει μέρος και ο ίδιος και η αλήθεια είναι, ότι τις περισσότερες φορές είναι και ο κερδισμένος.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης ο παρουσιαστής ζήτησε από τον καλεσμένο του, Αναστάση Ράμμο να παίξουν ένα strip poker. Ο νεαρός τραγουδιστής με το καλογυμνασμένο κορμί δέχτηκε και οι δύο άνδρες κάθισαν στο τραπέζι για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Υπό τους ήχους του κλασικού τραγουδιού του στριπτίζ, «You Can Leave Your Hat On», αφαιρούσαν και από ένα ρούχο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλά ντυμένος και είχε να αφαιρέσει αρκετά κομμάτια. Σε αντίθεση με τον καλεσμένο του που δεν είχε και πολλά να βγάλει.

Στο τέλος, ο παρουσιαστής έμεινε με το μαύρο του t shirt, ενώ ο Ράμμος έβγαλε και το μπλουζάκι του κι έμεινε ημίγυμνος, αποκαλύπτοντας και τα πολλά τατουάζ που καλύπτουν το κορμί του.

«Εγώ αν είχα το κορμί σου θα ήμουν συνέχεια γυμνός», του είπε αστειευόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ λίγο προηγουμένως είχε ζητήσει από τον κόσμο να ευχηθεί να μη χάσει εκείνος και μείνει γυμνός.

Δείτε το strip poker από το 24ο λεπτό και μετά:

TAGS