Την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση έκαναν οι τέσσερις κριτές του Next Top Model «Στη φωλιά των Κου Κου». Πρόκειται για τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη.

Οι τέσσερις κριτές συζήτησαν με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για το πρότζεκτ που έρχεται στο Star το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στη μόδα. Υπάρχει αυτή η digital φιλοσοφία και για τα κορίτσια το θέμα είναι η προσωπικότητα, πόσο καλή παρουσία έχεις μπροστά στην κάμερα και φωτογένεια. Βλέπουμε πολύ συχνά κορίτσια που δεν είναι απαραίτητα οι πιο όμορφες και όμως κάνουν μεγαλύτερη καριέρα από άλλες» είπε η Βίκυ Καγιά.

Από την πλευρά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Έχω φτάσει στη Νέα Υόρκη βάσει προσωπικότητας και όχι βάσει εμφάνισης. Στην Ελλάδα πολλά κορίτσια έχουν τα standards αλλά δεν τα εκμεταλλεύονται γιατί δεν πιστεύουν στην προσωπικότητά τους και δεν τη χρησιμοποιούν».

Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε ότι «με ενδιαφέρει να βρούμε ανθρώπους που να είναι χαλαροί μπροστά στον φακό. Όσο πιο χαλαρός είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο σωστά βγαίνει».

Ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε πως «η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Ανταποκρίνεται σε πελάτες που πλέον έχουν αλλάξει. Η ελληνική version του Next Top Model θέλουμε να σπάσει μερικά ταμπού».