Μετά από έξι υποψηφιότητες, τέσσερις με τους Διάσημους και δύο με τους Μαχητές, ο Νάσος ήταν αυτός που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2. Στο συμβούλιο προηγήθηκε μία συζήτηση για το ποιος πίστευαν ότι θα φύγει και ποιον οι Διάσημοι θεωρούσαν ότι τους συνέφερε να αποχωρήσει. Τελικά επιβεβαιώθηκαν και ο Νάσος ήταν αυτός που έφυγε. Ο ηθοποιός έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο. Ο κόσμος στήριξε πέντε φορές τον Νάσο στις υποψηφιότητές του, ωστόσο, η έκτη ήταν η… φαρμακερή. Οι τηλεθεατές επέλεξαν να κρατήσουν στο παιχνίδι την Ροδάνθη Καπαρού και την Εύη Σαλταφερίδου. «Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα ψηφιστεί πάρα πολλές φορές και αυτό μου έδειξε τη συμπάθεια του κοινού. Φεύγω με χαμόγελο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Για μένα, όπως είχα πει, ήταν το ταξίδι που είχε σημασία και όχι τόσο ο προορισμός. Ομολογώ ότι όταν μπήκα δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και για τις δυσκολίες, αλλά και αγωνιστικά. Έχουν μείνει πάρα πολύ δυνατά παιδιά μέσα και φαίνεται η αξία τους.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστώ πλέον. Ιδιαίτερα και μετά τον τραυματισμό μου ομολογώ πως με τη βοήθεια των γιατρών έπαιζα. Είχα σχεδόν καθημερινά παυσίπονες ενέσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλες αυτές τις κακουχίες που με κατέβαλαν. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δυναμώσει μετά την αποχώρησή μου…», είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Στο επίκεντρο του Survivor 2 βρίσκεται πλέον η Ροδάνθη την οποία φαίνεται ότι στηρίζει διαρκώς το κοινό. Η Ροδάνθη φαίνεται ότι πλέον έχει κερδίσει πόντους από τις επιθέσεις που δέχεται από συμπαίκτες της. Κατά της Ροδάνθης Καπαρού μίλησε η Μελίνα Μεταξά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2. «Με σιγουριά θα έλεγα ότι η Ροδάνθη δεν έχει τον τίτλο του Survivor γιατί από την αρχή είναι ένα παιδί που μπήκε σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχει καθόλου εμπειρίες ζωής. Απ’ ότι έλεγε και μόνη της, τα είχε όλα έτοιμα μέχρι τώρα. Ποτέ δεν προσπάθησε να ανακαλύψει κάτι, να βρει κάτι… Πάντα καθόταν, δεν έκανε ούτε καν δουλειές στην καλύβα, δεν βοηθούσε. Και στα αγωνίσματα ήταν σαν να αποφεύγει, ήταν φυγόπονη. Συνέχεια είχε τραυματισμούς, οπότε για μένα σίγουρα έναν τίτλο τέτοιο δεν τον έχει», είπε η Μελίνα Μεταξά. Από την άλλη η Εύη Σαλταφερίδου που ήταν υποψήφια με τη Ροδάνθη και το Νάσο, μιλώντας με τη νεαρή παίκτρια είπε πως η ίδια δεν έχει εικόνα για τον εαυτό της αλλά έχει για τη Ροδάνθη. «Για σένα έχω ας πούμε. Είσαι κατσαρίδα… Δεν πεθαίνεις με τίποτα» είπε η Εύη γελώντας στη Ροδάνθη, εννοώντας ότι δεν αποχωρεί από το παιχνίδι όσες φορές και να βγαίνει υποψήφια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.