Στο παρασκήνιο της συνεργασίας του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Alpha στη σειρά «Τατουάζ» αναφέρθηκε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέροντας ακόμη πως «ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του».

«Θα με δείτε στον ρόλο του Στέφανου και θα είμαι κάποιος, ο οποίος στα Μετέωρα θα αποκαλύψω ένα οικογενειακό δράμα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως «ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, από την αρχή της σεζόν, εκεί γύρω στον Σεπτέμβρη, είχαν προσεγγίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αρχικά είχε τους ενδοιασμούς του, αλλά οι άνθρωποι του Τατουάζ με σωστή προσέγγιση, τον έπεισαν. Έχουν κάνει αρκετά δοκιμαστικά, δεν έχουν την αγωνία αν θα είναι καλός, ενώ ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Ένας μπρουτάλ και… αντρουά τύπος που έρχεται και αναστατώνει».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι οι ηθοποιοί της σειράς δεν γνώριζαν τίποτα και το έμαθαν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Τους το κρατούσαν μυστικό γιατί δεν ήταν σίγουρο», ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι υπογραφές στα συμβόλαια μπήκαν μία ώρα πριν βγει ο Ντάνος στην «Ελένη».

Τα γυρίσματα που θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκινούν τις επόμενες ημέρες και σε περίπου δύο εβδομάδες θα τον δούμε στο γυαλί.