Διαφορετική σύσταση είχε το πάνελ της ψυχαγωγικής ζώνης της εκπομπής «Πρωϊνό Ant1» καθώς κάποιος ή καλύτερα κάποια απουσίαζε.

Τους τηλεθεατές υποδέχτηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρίστος Φερεντίνος οι οποίοι είχαν μαζί τους την Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Απούσα της ημέρας ήταν η Χριστίνα Πολίτη, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter είχε ανακοινώσει από το πρωί της Κυριακής ότι πλέον θα βρίσκεται στην εκπομπή μόνο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Ακόμα, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν σημειωθεί αλλαγές και στη ροή της εκπομπής, καθώς η ενότητα της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και της αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα, δεν παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της ζώνης του Γιώργου Παπαδάκη, όπως γινόταν από την αρχή της σεζόν, αλλά κάθε μια από τις εν λόγω στήλες μπαίνει εμβόλιμη μέσα στην ψυχαγωγική ζώνη του πρωινού.

Έτσι, στις 10 οι δυο κεντρικοί παρουσιαστές υποδέχονται τους τηλεθεατές, συζητάνε τα πρώτα θέματα, στη συνέχεια παρουσιάζεται η μαγειρική και συνήθως γύρω στις 11 το δίδυμο Φερεντίνου- Χρηστίδου δίνει πάσα στη Λίτσα Πατέρα για τις προβλέψεις της ημέρας.