Η πρώτη εβδομάδα του Nomads τελείωσε την Παρασκευή. Είχε τα κλάματα του Γιώργου Μαυρίδη που ξέσπασε, μια λιποθυμία, την πρώτη αποχώρηση και την Παρασκευή, υψηλά νούμερα τηλεόρασης.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Εύη Ιωαννίδου δεν άντεξε και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν αμέσως δίπλα της καθώς όπως φαίνεται, η ίδια κατέρρευσε από την υπερπροσπάθεια, δεδομένου ότι τα αγωνίσματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα.

Η γιατρός της παραγωγής δεν άφησε την Εύη Ιωαννίδου να συνεχίσει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αλλά κατάφερε να προχωρήσει σε επόμενο γύρο.

Η νίκη τελικά πήγε στον Φώτη Φιλιππόπουλο στον τρίτο και τελευταίο γύρο. Κερδίζοντας με 2-1, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι ενώ η Εύη αποχώρησε.

Πριν φύγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να υποδείξει τους τρεις νέους αρχηγούς των ομάδων. Η παίκτρια επέλεξε για την ομάδα της Ζούγκλας τον Κωνσταντίνο Οροκλό, για την ομάδα της Φωτιάς επέλεξε τον Γιώργο Μαυρίδη και για την ομάδα του Ωκεανού τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Την Παρασκευή το βράδυ, το Nomads κατάφερε τα υψηλότερα ποσοστά της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο 31,4% στο σύνολο και 37,4% στο δυναμικό κοινό.

Σήμερα, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είδαμε πλάνα από το νέο επεισόδιο στο Nomads, στο οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος, από την ομάδα του Ωκεανού δείχνει να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα ράγκμπι.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης θα διαβάζει ένα γράμμα, το οποίο δείχνει να τον προβληματίζει και θα φέρει αναστάτωση στην ομάδα της Φωτιάς.

Σήμερα θα γίνει το αγώνισμα για την κατοικία των ομάδων. Όπως είναι φυσικό όλοι θα δώσουν μάχη για τη βίλα…