Σε πολλούς τηλεθεατές έκανε εντύπωση η συντριπτική αρνητική ψηφοφορία από την ομάδα της Φωτιάς απέναντι στον Γιώργο Μαυρίδη, στο περασμένο επεισόδιο του Nomads.

Ο γνωστός παρουσιαστής έλαβε έξι ψήφους, δηλαδή ψηφίστηκε από όλους τους  συμπαίκτες του. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι τους είπε ο γνωστός tattoo artist.

«Ο Γιώργος μας έδωσε μια εξήγηση στο σπίτι που οι μισοί την είχαμε καταλάβει από την παραλία, οι άλλοι μισοί δεν την είχαν καταλάβει. Το σκέφτηκε πολύ σωστά, ήταν πολύ σωστό αυτό που έπραξε και έδωσε μια έξτρα βοήθεια στους άλλους που ενδεχομένως να μην είχαν κάποιον στο μυαλό τους για να ψηφίσουν. Οπότε για εμάς ήταν ένα βοήθημα όλο αυτό. Η εξήγηση ήταν ότι ο Γιώργος αισθάνεται πιο αρτιμελής απ’ όλους, πιο μάχιμος, ότι θα μπορούσε να δώσει μια μάχη με τα δύο παιδιά που ήδη γνώριζε ότι έχουν προταθεί από την άλλη ομάδα», ανέφερε ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.