Έξαλλος έγινε ο Παναγιώτης Βασιλάκος όταν η ομάδα της Ζούγκλας οδηγήθηκε στο συμβούλιο του Nomads για να ψηφίσει τους δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ήταν άδικο που έπρεπε να ψηφίσουν δύο παίκτες, καθώς έκαναν fair play στο τραυματισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε στον αγώνα ασυλίας μεταξύ της Κόκκινης ομάδας και της Πράσινης για το ποια θα πάρει το δεύτερο έπαθλο. Σε ένα συγκλονιστικά δύσκολο αγώνισμα την ώρα που οι παίκτες της Φωτιάς προσπαθούσαν να γυρίσουν τον κύβο και να περάσουν ένα δύσκολο σημείο ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Αλεξάνδρου έπεσε άσχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του.

Δεν ήταν τυχερό το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τον ίδιο ο οποίος σφάδαζε από τους πόνους ενώ το παιχνίδι είχε σταματήσει. Όλοι οι παίκτες έτρεξαν πάνω από το γνωστό μοντέλο με κάποιους να φωνάζουν για γιατρό ενώ η Αποστολία Ζώη ξέσπασε σε κλάματα. Οι νοσηλευτές που έτρεξαν πάνω από τον παίκτη τον βοήθησαν να αποσυρθεί.

«Θεωρώ πολύ άδικο σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού να μας βγάλετε δύο προτεινόμενους, διότι βάσει στρατηγικής εγώ ήμουν πίσω στον κύβο και πήρα την πρωτοβουλία πρώτος να σταματήσω για το fair play. Δεν ήξερα τους κανονισμούς πριν έρθω, και επίσης θα έπρεπε να μας δώσετε κι ένα προβάδισμα στο να ξεκινήσουμε. Δεν τους ήξερα τους κανονισμούς. Χάσαμε, τουλάχιστον να δώσουμε έναν, όχι δύο. Άρα, δεν υπάρχει fair play παιδιά. Εγώ φταίω που σταματήσαμε, δεν υπάρχει ξανά fair play, εγώ δεν σταματάω ποτέ», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Εγώ τους είπα τους κανονισμούς πριν ξεκινήσετε. Δεν σας είπα ότι η ομάδα που θα χάσει θα βγάλει δύο προτεινόμενους; Αυτός είναι ο κανονισμός και σας το είπα πιο πριν. Δεν είναι κάτι που δεν το ξέρατε», του απάντησε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.