Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση προγράμματος του AΝΤ1. Εκεί βρέθηκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.

Η βραδιά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ξεκίνησε με μια χορογραφία, ενώ στην συνέχεια οι παρουσιαστές περνούσαν πάνω στην σκηνή ο ένας μετά τον άλλο. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε αντικριστά στην σκηνή και η στιγμή ήταν… αμήχανη.

Η Φαίη Σκορδά βγαίνοντας έκανε ένα βήμα πίσω για να περιμένει τον Γιώργο Παπαδάκη, όμως απέναντι της ερχόταν ο Γιώργος Λιάγκας που έσπευσε να χαιρετήσει τον δημοσιογράφο και κάνοντας γκριμάτσα στην Φαίη. Η παρουσιάστρια σχολίασε την Παρασκευή στο Πρω1νό την εν λόγω σκηνή, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην σύζυγος της, της έκανε γκριμάτσες.

Φυσικά, σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας τη στιγμή, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει: «Χθες το βράδυ πήγα στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1. Πάρα πολύ ωραία ήταν. Παιδιά, πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα πασαρέλα. Η αμήχανη στιγμή ήταν όταν συναντήθηκα με τη Φαίη. Μας διασταύρωσαν. Οι μισοί βγαίναμε από τη μία πλευρά του θεάτρου και οι μισοί από την άλλη. Ήταν εμπνευσμένο. Βγήκα κτλ, κάναμε πασαρέλα, πάρα πολύ ωραία. Μετά ξαφνικά είδα τον Παπαδάκη, με είδε και αυτός, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε.»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.