Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και σχολίασε μαζί με την παρουσιάστρια την πορεία του παιχνιδιού αλλά και προσωπικά της ζητήματα από τη ζωή της και την καριέρα της. Σε κάποιο σημείο η παραγωγή της εκπομπής έπαιξε το κομμάτι με τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Οι δηλώσεις αυτές και όσα είπε, συγκίνησαν την Πηγή Δεβετζή, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στον απολογισμό της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, είχε αναφέρει πως «πραγματικά είναι πολύ σκληρό, αλλά από την άλλη είναι κάτι το οποίο σε μαθαίνει, σου διδάσκει πολλά πράγματα. Το Survivor με έκανε να εκτιμάω πράγματα. Το να έχεις να φας λίγο ρύζι ή μόνο μία καρύδα, ενώ στο σπίτι σου έχεις άπειρο φαγητό, αλλά να μην θες να το φας εκείνη τη στιγμή, ή το να κρυώνεις, να βρέχεσαι και να πρέπει να κάτσεις κάτω από τη βροχή γιατί δεν έχεις που αλλού να πας, σε κάνει αυτόματα να εκτιμάς πράγματα, να ζεις με αυτό και να παλεύεις. Εμένα με έμαθε να παλεύω ακόμα περισσότερο».

Βλέποντας λοιπόν αυτές τις δηλώσεις η πρώην Ολυμπιονίκης συγκινήθηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να κλάψει ενθυμούμενη τις δικές της δυσκολίες ως αθλήτρια.