Πρόωρα διεκόπη η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι Epsilon, ενώ όπως φαίνεται ο Μένιος Φουρθιώτης έπαιξε συγκεκριμένο ρόλο.

Αν και οι λόγοι της αιφνίδιας αυτής εξέλιξης δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, μια ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο instagram ξεκαθαρίζει κατά πολύ το τοπίο.

«Κυρίες και κύριοι, η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο άθλημα και δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια από κάποιους ανθρώπους» σημειώνει, ενώ προσθέτει: «Η δουλειά ενός παρουσιαστή δεν είναι να χρησιμοποιεί τη θέση του και τον χώρο του και τον αέρα της τηλεόρασης για να καυτηριάζει, να σχολιάζει, να επικρίνει και να λοιδορεί τους συναδέλφους του ή όποιους άλλους. Η δουλειά ενός παρουσιαστή κατά την προσωπική μου και ταπεινή άποψη μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας είναι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, να παράγει έργο, να διασκεδάζει τον κόσμο, να έχει άποψη, αλλά ΟΧΙ κριτική άποψη και καυστική άποψη και μια άποψη που φέρνει σε δύσκολη θέση πολύ κόσμο και δη συναδέλφους».

fdsd

Η Ρούλα Κορομηλά στοχεύει, χωρίς να τον κατονομάζει, στο διευθυντή του σταθμού, Μένο Φουρθιώτη, για τον οποίο τα δημοσιεύματα οργιάζουν.

Πάντως η βραδινή εκπομπή από τη Σύρο θα βγει κανονικά, με άλλο όνομα ίσως και άλλο παρουσιαστή. Το «Bravo Ρούλα» έγινε «Μια νύχτα κάτω από τα αστέρια» στο πρόγραμμα του σταθμού χωρίς να επεξηγεί αναλυτικά ποιος θα είναι ο παρουσιαστής και αν οι προγραμματισμένοι καλεσμένοι που θυμίζουμε ήταν οι Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Πρίντεζης θα είναι παρόντες στην εκπομπή.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο νησί προκειμένου να βγάλει την εκπομπή του ζωντανά από εκεί και δεν αποκλείεται να δούμε εκείνον στο τιμόνι της βραδινής αυτής εκπομπής.