Μπορεί οι λάτρεις του Grey’s Anatomy να θεωρούν δυσαναπλήρωτο το κενό του Ντέρεκ (Πάτρικ Ντέμπσι), η άποψή τους όμως ίσως ανατραπεί με τη συμμετοχή στη σειρά του ηθοποιού Μάρτιν Χέντερσον.

Ο Μάρτιν Χέντερσον -ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στις σειρές του ABC «Μυστικά & Ψέματα» και «Έξω από το Χάρτη»- έχει συμπεριληφθεί στο καστ της ιατρικής δραματικής σειράς. Ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο ενός χειρουργού και αναμένεται να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της 12ης σεζόν που θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVLine.

Μετά το θάνατο σε τροχαίο του δρ. Ντέρεκ τον περασμένο Απρίλιο, η δημιουργός της σειράς Σόντα Ρίμες δήλωσε ότι «ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μας αποχαιρετούσε ο “ΜακΝτρίμι”. Όμως επειδή ο τροχός δε σταματάει να γυρίζει όπως θα έλεγε και η Έλι Γκρέι ολόκληρη η οικογένεια του Γκρέις Ανάτομι είναι έτοιμη να μπει σε νέες περιπέτειες, καθώς οδεύουμε προς αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής».

Από το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, οι οπαδοί της σειράς έχουν πλημμυρίσει το Twitter ζητώντας από τη δημιουργό να «αναστήσει» το δρ. Ντέρεκ Σέφερντ, ενώ ταυτόχρονα έχουν καταθέσει αίτημα με την ελπίδα να πεισθούν το κανάλι και η Ρίμες γι αυτό. Το αίτημα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 106.000 υπογραφές.

«Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στον τομέα της τηλεόρασης. Αλλά θα μου επιτραπεί να κάνω κάτι διαφορετικό; Ο Ντέρεκ είναι τόσο αναγνωρίσιμος που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω και να είμαι κάποιος άλλος; Αυτή θα είναι μία πρόκληση. Για να δούμε αν οι άνθρωποι μπορούν να με αποδεχθούν ως κάποιον άλλο» είπε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ο Ντέμπσι.