Ένας μυστηριώδης άντρας κάνει την εμφάνισή του και αναστατώνει τους πρωταγωνιστές των «Μυστικών της Εδέμ» στο σημερινό τελευταίο, για τη φετινή σεζόν, επεισόδιο, που θα έχει τη μορφή τηλεταινίας.

Τον άντρα αυτό θα ερμηνεύσει ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Κυρίτσης, και θα είναι ένας ρόλος κλειδί που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επεισόδια της νέας χρονιάς.

Στο σημερινό επεισόδιο η Νόρα μεταφέρεται στο μαιευτήριο για να γεννήσει, συνοδευμένη από την Στέλλα. Η παρέα ειδοποιείται για το χαρμόσυνο γεγονός και σπεύδει κοντά της. O Λουκάς ζητάει από τον Λευτέρη να τον μεταφέρει στο μαιευτήριο με τη μηχανή του, για να φτάσουν πιο γρήγορα. Μια σειρά ατυχών γεγονότων, όμως, τους κάνει να καθυστερήσουν πολύ. Η Νόρα περιμένει και ανησυχεί ότι θα γεννήσει μόνη της. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Λουκάς φτάνει στο μαιευτήριο ακριβώς τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο η κόρη του.

… Το σχέδιο της Εύας για να απομακρύνει την Μαρίλια από τον Θάνο παίρνει απρόβλεπτες και δραματικές διαστάσεις. Ο άνθρωπος που έχει πάρει τα διαμάντια πηγαίνει για μια ακόμα φορά στην κρυψώνα του. Η Νταίζη, όμως, βρίσκεται εκεί και τον περιμένει με ένα πιστόλι στο χέρι. Αυτή η κίνηση ανατρέπει τα πάντα. Η Εριέττα συναντάει τυχαία στο μαιευτήριο έναν άγνωστο άντρα. Αυτή η συνάντηση πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων, με δραματικές συνέπειες για τον Ρούσσο…

Δύο νέες παρουσίες που θα κάνουν την είσοδό τους στην τηλεταινία είναι παλιές γνώριμες των τηλεθεατών. Η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ελισάβετ Μουτάφη θα υποδυθούν τις ηρωίδες που έχουμε αγαπήσει στη «Βέρα στο δεξί», δημιουργώντας ένα ευχάριστο happening!