Σε τεντωμένο σκοινί μοιάζει να είναι πια στο Survivor οι σχέσεις ανάμεσα σε κάποιες γυναίκες της μπλε ομάδας, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και η Μαριλίνα έδωσε στεγνά την νεοφερμένη Aira.

Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor, η παίκτρια των Μαχητών δήλωσε πως «την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Μια σταμάταγε, μια ξεκίναγε και παλεύαμε με την φωτιά για να μην σβήσει. Οπότε, έτσι όπως ήμασταν όλοι μαζί αναστατωμένοι, ήμουν εγώ στην κατσαρόλα και έρχεται η Άιρα».

«Πάει να πάρει μια κουβέρτα, από αυτές που κοιμόμαστε, για να την βάλει από πάω και με πιάνει μια τρέλα εκείνη την ώρα! Αρχίζω και ουρλιάζω! Βέβαια ούρλιαξα για να μην την βάλει γιατί είχαμε απλώσει όλα τα φαγητά στη σειρά έξω στο παγκάκι, βρέχονταν, τα είχαμε ετοιμάσει και ετοιμάζαμε και τα πιτάκια. Και ήταν όλη η κουβέρτα του Ρομπ – γιατί την πήραν μαζί η Άιρα και ο Ρομπ να την φέρουν – για να καλύψουν από πάνω την κατσαρόλα και έπεφταν πάνω στα φαγητά όλα αυτά που την βάζουμε κάτω και κοιμόμαστε, που είναι μες στη βρώμα».

«Εγώ έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε έξω στη ζούγκλα αλλά δεν μπορώ την μπίχλα» υπογράμμισε, με σαφήνεια, η Μαριλίνα στο Survivor της Κυριακής.

«Εφόσον το φαγητό βρέχεται, για να ψηθούν τα πιτάκια και να φάμε όλοι μαζί, σκέφτηκα να σηκώσω με τον Rob την κουβέρτα επάνω. Η Μαριλίνα όμως δεν ήθελε να το κάνω γιατί ήταν βρώμικη και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο, εντάξει. Όλοι πεινάμε και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και ναι μου το είπε με πιο άγριο τρόπο αλλά δεν κρατάω καθόλου κακία, το καταλαβαίνω απολύτως» δήλωσε, με τη σειρά του, το 23χρονο μοντέλο των μαχητών.