Έναν επικό διάλογο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» να εκτυλίσσεται το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο πλατό, ανάμεσα στην Ανθή Βούλγαρη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού.

Θέμα συζήτησης ήταν η λαϊκή τραγουδίστρια, Ρία Ελληνίδου, για την οποία προβλήθηκε βίντεο και ακούστηκαν κομμάτια της. Τότε ακριβώς παρενέβη και μίλησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής και μεγάλος θαυμαστής της, Θεολόγος Ηλιού.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, με τον παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μη συγκρατεί τα γέλια του στον αέρα, «πετώντας» του απίστευτα «καρφιά» και ατάκες.

«Δε θα μας τρελάνεις εσύ, κάθε πρωί με τη Ρία Ελληνίδου. Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τραβάω κάθε μέρα με τον Θεολόγο. Περνάω έναν Γολγοθά. Εκεί που σιδερώνω, βλέπω μια Ρία Ελληνίδου από τον Θεολόγο, εκεί που μαγειρεύω, βλέπω μια Ρία Ελληνίδου από τον Θεολόγο, έχω μάθει όλο το ρεπερτόριο», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Θεολόγε, γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με χιούμορ.

«Την παρακολουθώ από την περίοδο της καραντίνας, όταν άρχισε να κάνει χιουμοριστικά βίντεο και ακούγαμε την ωραία και γνήσια λαϊκή φωνή της. Έχω πρόβλημα. Η κοπέλα αυτή αρχίζει και κατακτά την ελληνική δισκογραφία. Ιορδάνη, δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω της», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

Η Ρία Ελληνίδου κατάγεται από την Ελλάδα και τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά της αγαπά την παραδοσιακή μουσική και έτσι και η ίδια έχει αντίστοιχα ακούσματα.

Μάλιστα, η ίδια στα πέντε της ξεκίνησε τα μαθήματα σε ωδείο, μαζί με τα αδέλφια της και διδάχθηκε θεωρία και αρμονία μουσικής.