Ένταση σημειώθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, μεταξύ του δημοσιογράφου και του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο δεύτερος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να δώσει μερικές διευκρινήσεις.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέκρινε τον νέο υπουργό Υγείας και την Ειρήνη Αγαπηδάκη για τη διαγραφή του προστίμου για τον κορονοϊό.

«Εάν έκανε λάθος η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Να τους το γυρίσουν πίσω το πρόστιμο», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης και δήλωσε ότι «σήμερα το πλαίσιο έχει αλλάξει, η οικονομία είναι ανοιχτή, η πανδημία είναι πολύ πιο ήπια, είναι ένα κομμάτι της κανονικότητάς μας και τώρα ο στόχος έχει αλλάξει. Είναι να πείσουμε».

Ωστόσο, μεταξύ άλλων ανέφερε προς τον δημοσιογράφο: «Μην γίνεσαι Σόιμπλε. Γίνεσαι λίγο Σόιμπλε, τον αείμνηστο. Μην γίνεσαι Σόιμπλε».

Τότε, ο Άρης Πορτοσάλτε, ανέφερε πως «τώρα αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Πήγαμε μακριά. Όχι, μισό λεπτό. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Ο υπουργός Υγείας λοιπόν, θέλησε να δώσει τέλος στην ένταση και είπε πως «το διαγράφω. Εννοώ μην γινόμαστε υπερβολικοί. Το διαγράφω, μην παρεξηγηθώ».