Ένα ρεπορτάζ που αφορούσε στον Σταμάτη Γαρδέλη και προβλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha… άναψε φωτιές και προκάλεσε πανικό ανάμεσα στην δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου συνάντησαν τον Σταμάτη Γαρδέλη λίγο καιρό μετά το εξιτήριο που πήρε από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύτηκε λόγω συναισθηματικής πίεσης από οικονομικές εκκρεμότητες που τον ταλαιπωρούν. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και αρκέστηκε στο να ευχηθεί χρόνια πολλά στους τηλεθεατές της εκπομπής για τη νέα χρονιά.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε να ενοχλείται με την λέξη «ρεπορτάζ» που συνόδευαν το βίντεο τονίζοντας πως τέτοιου είδους δηλώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται ρεπορτάζ.

«Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα, είπε ένα χρόνια πολλά και ακούω τον Γρηγόρη να λέει μπράβο. Μια χαρά το έκανε η Ελισάβετ αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό. Ρεπορτάζ είναι να βρίσκεις ένα πρόσωπο, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Για μένα αυτό είναι απλώς ένα στιγμιότυπο με έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει».

«Παιδιά, συγγνώμη, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων. Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;» είπε σε έντονο ύφος η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Όχι έτσι που μου το λες. Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ, όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερς που έριχναν κυβερνήσεις», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους.

«Αν μου λέτε ότι το “χρόνια πολλά” είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Δεν πρόκειται να με πείσεις, ευχαριστώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.