Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» με την Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ την Πέμπτη (4/1) και αποκάλυψε τον λόγο που τον κράτησε εκτός του Survivor, που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 του μήνα στο ίδιο κανάλι.

Ο Τζέιμς Καφετζής που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε παλιότερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε στη συνέχεια του Survivor, που θα προβληθεί και φέτος από τον ΣΚΑΪ.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα και στο οικονομικό και στην απόσυρση της αγωγής που μου έχει γίνει, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί με τις τρανσαμινάσες, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εγώ πριν αποφασίσω να πω “ναι” στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».