Τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον ρόλο που έχει στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day, ο οποίος αναρωτήθηκε τι ακριβώς κάνει στην εκπομπή.

Η Ρούλα Κορομηλά είπε συγκεκριμένα: «Η συνεργασία με τον κ. Χατζηγιάννη είναι άψογη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήρθε να πάρει τον ρόλο κανενός παρουσιαστή, δεν ήρθε να πάρει τον τίτλο είμαι παρουσιαστής. Συμβάλει ουσιαστικά και δίνει κύρος στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά μπορεί να παρεμβαίνει και να μιλάει οποιαδήποτε στιγμή αυτός αισθανθεί την ανάγκη να το κάνει. Δεν ήρθε για να επιδείξει το ταλέντο του ως παρουσιαστή» και οι δηλώσεις αυτές έφεραν την αντίδραση του δημοσιογράφου:

«Ο Χατζηγιάννης τι δουλειά κάνει; Θα μου εξηγήσει κανείς; Είναι αυτός που προσθέτει κύρος. Πώς να τον πούμε αυτό σαν δουλειά; Κυροβάλτης. Είναι κυροβάλτης και μιλά όποτε θέλει. Τον κάλεσαν εκεί και τι του είπανε ότι θα κάνει; Πώς λέγεται η δουλειά του; Παρουσιαστής δεν λέγεται;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε: «Η Ρούλα είπε ότι είναι αυτός που προσθέτει κύρος και μιλά όποτε θέλει. Είπε ότι δεν είναι παρουσιαστής, δεν κάνει αυτό και δεν ήρθε να αποδείξει ότι είναι παρουσιαστής. Ήρθε να προσθέσει κύρος. Κυροβάλτης» κατέληξε.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Να πάει στο σπίτι του αν δεν τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τη σειρά του και αυτός έβαλλε κατά του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη δήλωση του τραγουδιστή ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης για το «Σπίτι με το Mega».

«Για τη φράση που είπε ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ελληνικής τηλεόρασης, είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται για τα νούμερα και πέρυσι που πήγα στο «Σπίτι με το Mega» υπήρχαν δύο τρία ενσταντανέ που μου το επιβεβαίωσαν με συνομιλίες μας. Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που έχει βγάλει πάρα πολλά χρήματα από συναυλίες, από πίστες, δισκογραφία και μαζί με τον Φοίβο και τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν αυτοί που έβγαλαν τα περισσότερα χρήματα από πνευματικά δικαιώματα. Όταν είχε μία δικαστική περιπέτεια και αποζημιώθηκε με 80 εκ. ευρώ. Όλα αυτά του δημιουργούν μία τεράστια πολυτέλεια να λέει…» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνέχισε:

«Όταν έχεις έσοδα μέσα στις δεκαετίες από όλες αυτές τις πηγές, είναι πολύ ανωτέρου να λες μέσα σε ένα χώρο τόσο ανταγωνιστικό και δύσκολο, όσο είναι η τηλεόραση για όλους μας, ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Μπράβο σου και κακώς βάζεις μέσα την Ρούλα, αλλά να θυμόμαστε και για ποιον λόγο δεν σε ενδιαφέρουν. Το πιστεύει κανένα σας ότι δεν ενδιαφέρουν την Ρούλα τα νούμερα; Επειδή από την άλλη πίστα έχει βγάλει πολλά χρήματα, να σέβεται περισσότερο την τηλεόραση. Δεν είναι το απόλυτα λογικό για τις εκπομπές ότι πρέπει να έχουμε νούμερα; Του ρίχνω την ευθύνη του τουρίστα στην τηλεόραση. Είναι απαγορευτικό να λες ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Τελεία. Είναι προκλητικό να το λέει».

«Να πάει σπίτι του αν δεν τον νοιάζει. Να συνεχίσει τη δισκογραφία. Από παντού πρέπει; Όταν δεν πουλά ο δίσκος του, δεν τον νοιάζει; Με αντιμετωπίζετε σαν να λέω κάτι παράλογο» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.