Η απαγωγή του Φίλιππου, από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, κορυφώνει την αγωνία και ολοκληρώνει τον Β’ κύκλο επεισοδίων της σειράς. Στον Γ’ κύκλο παρακολουθούμε τον Φίλιππο, κατάδικο και φυγά πλέον, αποφασισμένο να παλέψει για να πάρει πίσω τη ζωή του. Σύμμαχός του σ’ αυτή την προσπάθεια, η δικηγόρος Σύλβια Ρήγα (Δήμητρα Σιγάλα).

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Όρκος»

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 9ο (Β’ ΚΥΚΛΟΣ): «Η απαγωγή»

Δύο αστυνομικοί έρχονται και παίρνουν τον Φίλιππο από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται. Ενώ η Γαλάτεια και η Αστυνομία πιστεύουν ότι πρόκειται για οργανωμένη απόδραση, ο Ραφαήλ, η Θάλεια και η Μαριτίνα φοβούνται μήπως τον απήγαγαν με σκοπό να τον σκοτώσουν. Ο Φίλιππος οδηγείται από τον «Άγιο Συμεών» στο άσπρο βαν του Σιρχάν, με προορισμό ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο κι ένα άλλο νοσοκομειακό κρεβάτι.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 1ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Προστασία»

Ο Φίλιππος κατάδικος και φυγάς βρίσκει καταφύγιο σε ένα αγροτόσπιτο στη μέση του πουθενά. Εκεί γνωρίζει τη Σύλβια Ρήγα, δικηγόρο, η οποία φαίνεται να θέλει να τον βοηθήσει να δικαιωθεί. Μαζί περνούν τέσσερα χρόνια στην απομόνωση, μέχρι τη στιγμή που ο Φίλιππος αποφασίζει να γυρίσει πίσω για να πάρει τη ζωή στα χέρια του.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: