Ένα από τα πιο συναρπαστικά επεισόδια χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο καθώς μία παίκτρια αποχώρησε με περίπου 26.500 ευρώ σε κέρδη από την συμμετοχή της.

Στο επεισόδιο του Μονομάχου που μεταδόθηκε την Τρίτη (7/11), η Ιωάννα Παρούση, η οποία μετακόμισε στην Αθήνα πριν από περίπου ένα χρόνο για χάρη του έρωτα, πήγε στο τηλεοπτικό σόου για να τεστάρει τις γνώσεις της και να αντιμετωπίσει τους 100 αντιπάλους της, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο αγαπημένος της, ο Κωνσταντίνος.

Η Ιωάννα, αφού χρησιμοποίησε όλες τις βοήθειες, έδωσε σκληρή μάχη μέχρι να φτάσει κοντά στο στόχο της και μετά από ένα συγκλονιστικό τετ α τετ με τον Διονύση Βλάχο στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια της μονομαχίας κερδίζοντας 22.856 ευρώ ενώ έφυγε από τον Μονομάχο με συνολικά κέρδη 26.496 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι!

Η κρίσιμη ερώτηση – απάντηση που την οδήγησε στο… ταμείο είχε να κάνει με την αναζήτηση του ποιος είπε τη φράση: «Αν αισθάνεσαι μοναξιά όταν είναι μόνος, έχεις κακή παρέα». Η Ιωάννα Παρούση απάντησε τον Ζαν Πολ Σαρτρ με δόση τύχης, όπως ανέφερε και τελικά ήταν η σωστή επιλογή!

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς της η Ιωάννα είπε συγκινημένη: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους. Έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους, έχω κάνει τρομερούς φίλους, επειδή είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα. Ένα μπράβο στα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες. Το καστ των παικτών είναι εξαιρετικό. Καλή τύχη σε όλους και η επιτυχία θα έρθει μετά».