Σε μονομαχία κλήθηκαν οι παίκτες στη Φάρμα στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/11), με τη Νάσια και τη Γεωργία να κάνουν ένα μικρό μίτινγκ πριν από τον αγώνα. Εκεί οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και άκουσαν έναν κρυφό διάλογο ανάμεσα στις δύο παίκτριες.

Οι δυο τους απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και εξέφρασαν η μία στην άλλη τους προβληματισμούς τους για την πορεία τους στο ριάλιτι του Star. Ενώ, λοιπόν, οι άντρες ήταν έξω και έκαναν δουλειές, εκείνες αποφάσισαν να κινηθούν στρατηγικά για να…πουλήσουν!

Παρότι θεωρούσαν ότι κανείς δεν τους άκουγε, τα μικρόφωνα έγραφαν κανονικά και η κάμερα τις «τσάκωσε».

«Ο Παρλάντζας είναι ένα παιδί παρεξηγημένο, είναι ο μόνος που μας προστατεύει, που μας σκέφτεται. Αυτό είπα και ότι έχω θέμα με τον Γιαννούλα, που κάθε φορά θέλει να φαίνεται το εγώ του πάνω απ’ όλα. Δεν τα ανέχομαι εγώ αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό και παράτησα το κομμάτι της μαγειρικής. Το εκτιμώ στους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και αληθινοί», ακούγεται να λέει αρχικά η Γεωργία στη Νάσια και επίσης πως ίσως κάποια άτομα από την πράσινη ομάδα χάσουν επίτηδες και αν γίνει κάτι τέτοιο θα ζητήσει να γίνει αρχηγός η Νάσια.

«Αν χάσουμε, που δεν θα χάσουμε, με την Αντωνία θα μπω εγώ μονομάχος. Από τη μία το θέλω να γίνει έτσι για να σε βγάλω αρχηγό. Ό,τι έχει γίνει, εδώ έχει μείνει, τέλος», λέει η Νάσια για να πάρει την απάντηση από τη Γεωργία: «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μείνουμε, εννοώ να πουλήσουμε».

Μετά το τέλος του διαλόγου η Νάσια σχολίασε στην κάμερα: «Έχουμε έρθει αρκετά κοντά με την Γεωργία, τα βρίσκουμε, αλλά όπως εμπιστευόμουν τον Σπύρο με την Ρούλα, δεν εμπιστεύομαι κανέναν».

«Πάγωσαν» με την δήλωση του Γιαννακίδη, αντέδρασε ο Κουτσόπουλος – «Είναι βαρυσήμαντο αυτό που λες»

Τα μέλη της γαλάζιας ομάδας της Φάρμας συνάντησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την πρώτη δοκιμασία.

Ο παρουσιαστής μαθαίνει εκεί πως ο πρώτος μονομάχος προέκυψε έπειτα από κλήρωση και δεν είναι άλλος από τον Βάιο. Όλοι μαζί συζητούν για το πώς θα βγει ο δεύτερος μονομάχος σε περίπτωση που χάσει η γαλάζια ομάδα τη δοκιμασία ασυλίας.

Τότε ο Γιώργος Γιαννακίδης έκανε μια δήλωση «βόμβα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ρωτούσα ποιος θέλει να χάσει και θα έπαιζα μαζί του».

«Είναι βαρυσήμαντο αυτό που λες», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Γιώργο Γιαννακίδη να διευκρινίζει πως η ατάκα του απευθύνεται σε όλη τη Φάρμα. «Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθώ απέναντι με τον Βάιο. Κάνω δηλώσεις γενικά», πρόσθεσε ο Γιαννακίδης.