Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον «αέρα» του Ant1 το βράδυ της Δευτέρας (06/11) και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Κανάκης γινόταν «πραγματικά μακελειό σε επίπεδο υλικού» και πως δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβουν να τα δείξουν όλα όσα είχαν ετοιμάσει. Ο Αντώνης Κανάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα σημερινά γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη ενώ όπως σημείωσε ο παρουσιαστής, το εκνευριστικό της υπόθεσης είναι πως ο Υπουργός Εργασίας είναι μικρότερος από εκείνον.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε και πάλι σε επικοινωνία μαζί σας. Θα θέλαμε να πούμε περισσότερα τέτοια αγαπησιάρικα αλλά γίνεται πραγματικά μακελειό σε επίπεδο υλικού και δεν θα προλάβουμε να παίξουμε τίποτα. Η πρεμιέρα για μας είναι λίγο… διατάσεις, λίγο… ζέσταμα», είπε αρχικά βγαίνοντας στον αέρα ο Αντώνης Κανάκης.

«Μερικές φορές το σύμπαν συνωμοτεί για να μας στείλει παράξενα σήμερα. Σήμερα είναι η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα και έμαθα πριν λίγο ότι είναι και τα γενέθλια του Άδωνη Γεωργιάδη… και το πιο εκνευριστικό είναι ότι έμαθα πως είναι 4 χρόνια μικρότερός μου», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής, χαρακτηρίζοντάς τον υπουργό Εργασίας ως «τον καλύτερο πελάτη της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια».

Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε ένα μικρό «δώρο» για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα σατιρικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές που προσέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Ράδιο Αρβύλα.