Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της η Κατερίνα Καινούργιου, όταν συνεργάτιδά της Χρίσλα Γεωργακοπούλου την διέκοψε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια είχε δώσει τον λόγο στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η οποία είχε εξασφαλίσει απάντηση από την Μαριώ, αλλά και τον Στάθη Αγγελόπουλο στο σχόλιο «απολίθωμα» του Light για τα ρεμπέτικα τραγούδια, με αφορμή το τραγούδι «Ντερμπεντέρισα» που κλήθηκε να ερμηνεύσει σπουδαστής του Fame Story.

Την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να σχολιάσει το θέμα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου πήρε τον λόγο.

«Να ολοκληρώσω βρε Χρίσλα μισό λεπτό», είπε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Κάνε εσύ την ερώτηση, γιατί εγώ εδώ δεν μπορώ. Νιώθω ότι μιλάω και κεκεδίζω, γιατί εδώ πέφτετε όλοι πάνω μου να με διορθώσετε…».

«Μόνη σου το νιώθεις όμως αυτό», της απάντησε η δημοσιογράφος, με την Κατερίνα Καινούργιου Καινούργιου να κοιτάζει αλλού…

Όταν ο Χάρης Λεμπιδάκης πήρε τον λόγο και της είπε «κατάλαβα αυτό που θες να πεις…», εκείνη αμέσως απάντησε: «Πώς το κατάλαβες αφού…».

Ύστερα, λοιπόν, από τα παράπονα και τους έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς του Αντρέα Μικρούτσικου το τελευταίο διάστημα ότι τον διακόπτουν συνέχεια στον αέρα και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει τη σκέψη του και την άποψή του, σήμερα είχαμε και το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τον ίδιο λόγο. Ο εκνευρισμός της μάλιστα ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις της Νόνης Δούνια για την περσινή της παρουσία ως καλεσμένη στην εκπομπή, στις οποίες το πρώην μοντέλο και βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν πέρασε καλά καθώς το κλίμα στο πλατό μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής ήταν πολεμικό.

«Εγώ δεν πέρασα καλά να πω την αλήθεια γιατί ένιωσα ότι υπάρχει μία ατμόσφαιρα στο πλατό, που έχει μία ένταση και τοξικότητα. Μεταξύ τους είχαν γενικότερα μία ένταση. Αυτό που έζησαν σαν καλεσμένη, δεν θεωρώ ότι ήταν επιτηδευμένο. Εγώ ξέρω πως πέρασα εκείνη την ημέρα σαν καλεσμένη. Ήταν ένα πλατό με ένταση μεταξύ τους. Το αν το κάνουν επειδή θεωρούν ότι τους δουλεύει και τους πάει, δεν το ξέρω ή αν είναι γνήσιο και αυθεντικό. Εγώ ένιωσα ότι ήταν αυθεντικό το πολεμικό κλίμα και όχι επιτηδευμένο» σχολίασε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.