Τη Δευτέρα (30/10) στην εκπομπή της Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε τη Γιάννα Νταρίλη, με αφορμή τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Η διευθύντρια παραγωγής του News Greek TV μίλησε για τον ηθοποιό που σημάδεψε την παιδική και εφηβική ηλικία των τηλεθεατών.

Εκφράζοντας τη χαρά της για τη φιλοξενία, η παρουσιάστρια έριξε τη μπηχτή της για τις δηλώσεις της Νόνης Δούνια στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», στην οποία μίλησε για τη σύντομη περσινή παρουσία της στην εκπομπή της KatKen ως καλεσμένη, αναφέροντας πως δεν ήταν η καλύτερή της εμπειρία.

«Μεγάλη μου χαρά που είσαι μαζί μας. Είμαστε έτσι όπως μας βλέπεις, αυθόρμητοι. Αλλά μαθαίνω ότι οι καλεσμένοι λένε ότι περνάνε άσχημα εδώ. Και η Νόνη Δούνια είπε όλα εξαιρετικά και βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και λένε περνάνε χάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι είπε, όμως, η Νόνη Δούνια;

«Μετά τις εκλογές ήμουν καλεσμένη εκεί. Εγώ δεν πέρασα καλά να πω την αλήθεια γιατί ένιωσα ότι υπάρχει μία ατμόσφαιρα στο πλατό, που έχει μία ένταση και τοξικότητα. Μεταξύ τους είχαν γενικότερα μία ένταση. Αυτό που έζησαν σαν καλεσμένη, δεν θεωρώ ότι ήταν επιτηδευμένο. Εγώ ξέρω πώς πέρασα εκείνη την ημέρα σαν καλεσμένη. Ήταν ένα πλατό με ένταση μεταξύ τους. Το αν το κάνουν επειδή θεωρούν ότι τους δουλεύει και τους πάει, δεν το ξέρω ή αν είναι γνήσιο και αυθεντικό. Εγώ ένιωσα ότι ήταν αυθεντικό το πολεμικό κλίμα και όχι επιτηδευμένο» τόνισε το πρώην μοντέλο και πρώην βουλεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία.

Η ιδιαίτερη απάντηση που έδωσε στο πρώην μοντέλο ο Γιάννης Πουλόπουλος – «Ως ξενοδόχος έχω καλές κριτικές, υπάρχει και μία ιδιότροπη που μου έβαλε 3»

Για τη αναφορά της Νόνης Δούνια ότι δεν είχε περάσει καλά πέρυσι ως καλεσμένη στην Super Κατερίνα απάντησε τώρα ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής Γιάννης Πουλόπουλος στην κάμερα του Breakfast@star και στον Στέφανο Δρουμαλιά.

«Θα σου απαντήσω ως ξενοδόχος και όχι ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος. Αυτήν τη στιγμή έχω κριτικές μέσο όρο 9,8 σε 144 επισκέψεις που έχουν ψηφίσει. Άρα, καταλαβαίνεις πως έχω φουλ στα 10άρια. Υπάρχει και μία ιδιότροπη που μου έβαλε “3”. Εγώ με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρομαι σε όλους πολύ ευγενικά και προφανώς για αυτό έχω πολύ καλές κριτικές. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα του αρέσει αυτό που του προσφέρεις. Τι να σου πω;» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Όσον αφορά την Eurovision και την Μαρίνα Σάττι δήλωσε: «Είχα να ενθουσιαστώ με επιλογή της ΕΡΤ μπορεί και 10 χρόνια. Τα συνδυάζει όλα. Έθνικ και ελληνικό στοιχείο, ποιότητα και χορεύει καταπληκτικά. Θεωρώ ότι η Μαρίνα Σάττι είναι μία πρόταση. Δεν πάω απλά να πω “ά, ωραία συμμετέχω και φέτος”».