Έντονες αντιδράσεις και αντιπαράθεση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τη μόδα και τις υπέρβαρες γυναίκες. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης Survivor μεταξύ άλλων είπε «Οι Ελληνίδες είχαν αίσθηση του μέτρου. Τώρα δεν το βλέπω αυτό. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω, αλλά αυτά με αυτά τα κινήματα του Body shaming και τα άλλα έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται κάποιος άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει να επιδεικνύουμε τα λίπη. Δε γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτα που το πρότυπο είναι μια 100 κιλά που τα πετάει όλα έξω. Κάποιος πρέπει να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβούνται να μιλήσουν».

Τα… πυρά και η λεκτική επίθεση που δέχτηκε ήταν από όλες τις πρωινές εκπομπές, αλλά η απάντηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στη Super Κατερίνα ήταν… πληρωμένη και στη… γλώσσα του.

«Είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει παραπάνω κιλά. Θα του πω κάποια πράγματα. Η συγκεκριμένη διαφήμιση έγινε στο πλαίσιο της συμπεριληπτικότητας. Αυτό το κορίτσι δεν είναι πρότυπο κορμιού, αλλά μία αθλήτρια που διαπρέπει και είναι λειτουργικότατη. Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω στον Περικλή που ξέρει ότι τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη: αν μια κυρία ντυμένη με κροπ τοπ και την κοιλιά της έξω με 120 κιλά πάει να του σηκώσει το μαγαζί και του αφήσει 5000 ευρώ θα της πει “βγες έξω γιατί είναι έξω τα λίπη σου;”».

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η Ντίντι από το Big Brother μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε ότι η δήλωσή του δεν ήταν κομψή. «Θλίβομαι, στοχοποίησε μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έχει σχέση με το μόδα. Μην καλείς κόσμο να είναι όπως εσύ, να είμαστε καλά με τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δεν είναι γιατρός για να γνωρίζει. Θα έπρεπε να βάλει ένα στοπ στις δηλώσεις του, γιατί δεν είναι γυναίκα για να γνωρίζει. Η ψυχική μας υγεία πάνω από όλα. Ό,τι γουστάρουμε θα κάνουμε, δεν γίνεται να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Αν τον έβλεπα θα τον χαιρετούσα και θα τον έκαναν να καταλάβει ότι μια χαρά είναι και αυτές με το λίπος. Δε θα θιχτώ επειδή είμαι χοντρή επειδή δεν το παίρνω προσωπικά».