«Συμφωνείτε με την δημόσια έκκληση του κυρίου Κασσελάκη να απολυθεί ο Γιώργος Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ;» ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Νίκο Φαραντούρη κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής του Action 24 για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών το βράδυ της Κυριακής (15/08).
«Ένας αρχηγός κόμματος ζητεί να απολυθεί ένας εργαζόμενος και δη δημοσιογράφος» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και ρώτησε τον συνομιλητή του αν συμφωνεί με αυτό.

«Σε τέτοια θέματα, ευαίσθητα ζητήματα, τίθενται ζητήματα ομοφοβίας, τίθεται ζητήματα αποκλεισμών. Δεν συνηθίζω να απαντάω μονολεκτικά σε σύνθετα θέματα. Μην απομονώνεται φράσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που καταδίκασε συλλήβδην ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι οποιοδήποτε υπαινιγμό απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο είτε πρόκειται για αφανές πρόσωπο» σχολίασε ο κ. Φαραντούρης.

«Σας ξαναρωτάω… Ζήτησε να απολυθεί!» επέμεινε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φαραντούρη να απαντά: «Μπορούμε να μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα; Και αυτήν την στιγμή το γήπεδο της αντιπαράθεσης είναι το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών. Σε κάθε περίπτωση όμως, νομίζω ότι όλοι σε αυτό το τραπέζι πρέπει να καταδικάζουμε χωρίς υπαινιγμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς να προσπαθούμε να καρπωθούμε πολιτικά οφέλη, οποιονδήποτε υπαινιγμό ακούγεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση».

«Δηλαδή κ. Φαραντούρη θέλετε να μου πείτε…» ξεκίνησε να λέει ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φαραντούρη να του τονίζει πως ξέρει καλά Ελληνικά και ξέρει πολύ καλά τι είπε λίγη ώρα πριν και τι απάντησε στην ερώτηση που δέχθηκε.

Η διαφωνία συνεχίστηκε με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον κ. Γεωργιάδη να τονίζει στον συνομιλητή του πως «σε είχα για πιο γενναίο, πιο ειλικρινή!».