Απίστευτο εκνευρισμό ένιωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks και αποχώρησε από το πλατό προκειμένου να ηρεμήσει. Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή εκνευρίστηκε με την στάση που είχε η Χριστίνα απέναντι στην κριτική που της κάνουν.

Όπως είπε, η Σοφία Χατζηπαντελή στην παίκτρια, πρέπει να δέχεται την κριτική και να μην εναντιώνεται συνέχεια. Στην συνέχεια, η κριτής έδειξε να εκνευρίζεται και αποχώρησε από το πλατό.

«Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις με την κριτική. Εσύ κάνεις κριτική αλλά δεν δέχεσαι κριτική. Αν ήξερες τι ταιριάζει, δεν έπρεπε να βάλεις αυτό το σύνολο. Τα παπούτσια είναι λάθος, δεν είναι ούτε για να τα αγοράσεις. Το παντελόνι δεν σου πάει και είναι και ασιδέρωτο. Ούτε πάει με την ζακέτα που φοράς. Αν ξέρεις τι ταιριάζει, το πουκάμισο είναι βαρετό. Τι άλλο να σου πω ότι δεν ταιριάζει για να καταλάβεις ότι κανένας δεν τα ξέρει όλα» είπε στην αρχή η Σοφία Χατζηπαντελή και βαθμολόγησε την ενδυματολογική επιλογή της παίκτριας με 1.

«Πρέπει να ακούμε… Δεν είναι προσωπική επίθεση. Αγάπη μου, άκουσε με! Δεν ξέρεις να μιλάς με τον άλλον. Με πειράζει. Αυτό είναι πραγματικά αστείο» συνέχισε με έντονο ύφος η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Χριστίνα προσπάθησε να δικαιολογηθεί και τόνισε στην κριτή πως: «Γι’ αυτές τις μπότες έχω ακούσει τα καλύτερα!».

«Δεν ξέρεις να ακούς!» της φώναξε από τα παρασκήνια η Σοφία Χατζηπαντελή.