Μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της έζησε η Τζένη Μελιτά το Σάββατο 16/09, καθώς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Μάργαρη. Το ζευγάρι που είναι αρκετά χρόνια μαζί ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, σε μια τελετή όπου κάλεσαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σήμερα, στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον γάμο της, η Τζένη Μελιτά εμφανίστηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, «Πρωΐαν σε είδον» και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της, η Τζένη Μελιτά ανέφερε πως «άλλαξε τελείως η ζωή της».

«Βάζω συνέχεια κάποια νυφικά. Να σου πω, μου έχουν περισσέψει μερικά και λέω “ας τα βάλω με ένα τζινάκι”». Μάλιστα, όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος της είπε πως το τοπ της δεν μοιάζει με νυφικό, εκείνη γύρισε την πλάτη και έδειξε τον τούλινο φιόγκο της που παρέπεμπε σε γαμήλιο φόρεμα.

«Ησύχασες, τώρα το έκανες. Άλλαξε η ζωή σου από τότε;», τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Τρεις μέρες τώρα έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Είμαι μια άλλη. Τελείωσε, το έκανα», συνέχισε η ίδια, μιλώντας για τον γάμο της.

Μιλώντας για τον μεγάλο γάμο του ζευγαριού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναπόλησε τις στιγμές που έζησαν εκεί. Μάλιστα, ανέφερε πως έχει πολλά βίντεο της Τζένης Μελιτά, τα οποία, όπως είπε χιουμοριστικά, θα τα «κρατήσει για να την απειλεί στο μέλλον».

Δείτε τον γάμο του ζευγαριού μέσα από τα posts τους στο Instagram: